Appelazijn als tonic

Appelazijn als tonic gebruiken Appelazijn is goed te gebruiken als tonic voor de huid. Het zuur van het azijn zorgt voor een juiste zuurgraad van de huid op een natuurlijke manier. Hierdoor wordt de bloedsomloop verbeterd, sluiten de poriën en krijgt u een mooie gladde en zachte huid. Ideaal wanneer u te maken heeft met een vette of droge huid.

Ook werkt appelazijn erg goed om acne (puistjes) tegen te gaan.

Wanneer u appelazijn als tonic wilt gebruiken doet u een beetje appelazijn op een wattenschijfje. Vervolgens dept u het wattenschijfje op de huid. Laat dit 10 á 15 minuten inwerken en spoel het vervolgens met lauw water weer af. U hoeft de appelazijn niet per sé af te spoelen, maar vanwege de geur die het met zich meebrengt is dit wel aan te raden. Uw huid zal er beter uit gaan zien door de appelazijntonic en het is voordeliger dan de meeste crèmes.

Pure tonic
Appelazijn kunt u puur op de huid aanbrengen, waarschijnlijk zult u dan een licht prikkelend gevoel op de huid ervaren door het zuur in het azijn. Deze methode is vooral aan te raden wanneer u acne wilt bestrijden, u kunt dan plaatselijk wat appelazijn aanbrengen op de huid.

Appelazijn Facewash met water
Een meer aangename manier om appelazijn als tonic te gebruiken is door dit te verdunnen met water. Gebruik hiervoor 1 deel azijn en 1 deel water. Wanneer de appelazijn met water wordt gemengd is dit een stuk milder voor de huid en zal er geen prikkelend gevoel worden ervaren.

Wanneer u de appelazijn op de huid wilt laten kunt u eventueel een crème over de tonic smeren, op die manier kunt u de geur van het azijn maskeren.

 

2 reacties

2 reacties op “Appelazijn als tonic

  1. Ik ben in 7 weken tijd 6 kilo afgevallen; trek in zoetigheid en tussendoortjes, alsmede zin in een biertje of wijntje is sterk afgenomen; mijn huid is strakker, gladder, zachter en mooier, wat extra plezierig is op mijn leeftijd (61); mijn haar is veerkrachtiger en glanzend (geen kriebel meer op de hoofdhuid door droogte) ontlasting is verbeterd; meer energie en veel minder pijn door arthrose. Kortom: ik ben super blij met appelazijn!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *